Diverse

Povestile din spatele traditiilor sportive

Sporturile sunt atat de placut de practicat insa sunt de asemenea la fel de placut de urmarit multumita istoriei bogate a fanilor din fiecare domeniu sau sau sporturilor specifice care s-au extins si s-au nascut de-a lungul secolelor. Asadar, in timp ce noi fanii nu suntem tot atat de buni la incris, suntem tot atat de mult implicati in sporturi si dedicati echipelor cu care tinem printr-o gama variata de modalitati.

Exista cateva traditii care definesc fiecare postr in parte. De asemenea, daca crezi ca stii si poti contribui intr-un anumit fel la imbogatirea resurselor si datelor cu informatii despre sporturi, simte-te liber sa comentezi mai jos! Abrevierile de mai jos sunt urmatoarele: NHL (National Hockey League), NFL (National Football League – American football), MLB (Major League Baseball), NBA (National Basketball Association), FIFA (International Federation of Association Football).

Cea mai buna modalitate de a-ti arata sprijinul pentru echipa favorita este de a purta cu mandrie culorile acesteia. Marea solidaritate vine de la zeci si mii de fanatici ai sportului, cu totii putand aceeasi culoare. Inceputurile acestei idei se poate sa fi provenit de la Calgary Flames ale NHL in timpul Finalelor Cupii Stanley din anul 1986. Fanii Edmonton Oilers erau in mijlocul „Febrei Hat Trick” in timp ce incerca sa castige al treilea an consecutiv campionatul.

Drept raspuns la aceasta febra generala, Calgary a promovat „C of Red” pentru a-si incuraja fanii sa vina imbracati in intregime in rosu la meciurile disputate. In timpul primelor partide din anii consecutivi, oponentii lui Calgary au raspuns la aceasta miscare prin „Winnipeg White Out”. Acum aceasta miscare este extrem de populara in universitatile din SUA sub denumirea de Penn State’s Code Blue si Virginia Tech’s Orange/Maroon Effect.

Asemenea evenimente si tradtii sunt cu siguranta inventate de fani pentru a-si celebra echipele favorite si nu fac decat sa demonstreze devotamentul si placerea pe care o au oamenii cu privire la acel sport in parte.

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *