Diverse

Practicarea sportului in liceu

Liceul nu este mereu o perioada usoara din viata unui om. Nu numai ca orele sunt mai grele decat cele din scoala generala, insa trebuie sa te confrunti cu noi profesori, cu o cladire mai mare si cu dificila sarcina de a-ti extinde cercul de prieteni.

Insa liceul poate fi o perioada amuzanta, placuta daca te inconjori de cativa oameni potriviti. Din fericire, a te alatura unei echipe de sport din liceu te poate ajuta sa iti constuiesti niste relatii de prietenie de durata, sa iti imbuntatesti stima de sine si sa contribui la o experienta mult mai placuta in cadrul intregii perioade de liceu.

Intalnesti oameni care iti vor deveni prieteni pe viata

Cateodata prieteniile din timpul liceului sunt bazate pe lucruri superficiale. Poate ca ai intalnit deja o serie de prieteni care sunt acolo cu tine si langa tine doar cand le convine lor si cand pot sa profite de un anumit lucru sau prieteni care te barfesc cu altii pe la spate. Nu ai nevoie de aceste relatii toxice in viata ta; liceul este destul de stresant chiar si asa.

Atunci cand lucrezi impreuna intr-o echipa de sporturi, totusi, inveti sa te poti baza pe colegii tai de echipa. Nu vreti sa va dezamagiti unul pe celalalt, iar acest lucru cladeste o conexiune solida de incredere intre voi. Colegii tai de echipa vor fi acolo pentru tine atunci cand treaba se ingroasa si ei asteapta sa fii si tu alaturi de ei acolo cand au nevoie de cineva.

Sportul te invata ceea ce este respectul

Sportul poate fi umilitor. Daca nu esti obisnuit sa asculti de ordinele altora, sportul practicat in liceu te poate invata despre respectul antrenorului si colegilor de echipa.Este foarte important sa realizezi ca acestia iti vor doar binele si ei stiu ce este mai bine pentru echipa.

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *