Stiri Online

Prestatiile DEVASTATOARE ale Stelei

Henrik Ojamaa, mijlocasul Legiei Varsovia si una dintre vedetele echipei, a vorbit despre obiectivul echipei sale in dubla infernala contra Stelei, din Play Off-ul pentru grupele Ligii Campionilor.

Estonianul in varsta de 22 de ani, transferat in aceasta vara de la Motherwell, din Scotia, unde a reusit 11 goluri in 55 de meciuri, din postura de extrema, spune ca meciurile cu Steaua vor fi extrem de dificile, iar cheia calificarii va fi in meciul de maine.

„Nu voi da niciun procentaj in ceea ce priveste sansele la calificare. Totul se va rezuma la micile detalii. Primul meci va fi va fi foarte important, mai ales daca vom reusi sa marcam un gol in deplasare. Daca se va intampla asta, va fi foarte bine, insa si un 0-0 e bun pentru noi. Nu trebuie sa primim gol de la Steaua”, a spus Ojamaa, potrivit cotidianului Gazeta Sporturilor.

Henrik Ojamaa, mijlocas de banda dreapta, este unul dintre cei mai periculosi jucatori ai Legiei Varsovia, acesta bifand 2 meciuri oficiale in acest sezon si reusind sa inscrie o data. De precizat este, insa, si faptul ca Legia nu a inceput campionatul.

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.