Biletele se vor vinde prin reteaua Eventim incepind cu data de 18.01.2012.

Pentru a asigura suporterilor din toata tara un acces facil la bilete, clubul nostru a incheiat un parteneriat cu liderul european in ticketing, Eventim, pentru dis

tributia biletelor la nivel national. Astfel, incepand din data de 18 ianuarie 2012, suporterii echipei noastre vor putea rezerva si plati in reteaua de magazine indicate pe site ul Eventim, sau online, pe site-ul www.eventim.ro, locurile pentru meciul FC Steaua Bucuresti – FC Twente, din data de 16 februarie 2012 ce se va disputa pe stadionul National Arena.

Modul de cumparare a biletelor este urmatorul:

1. Direct in punctele de vinzare.
In punctele de vanzare Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si altele), cumparatorii vor alege locurile, numarul de bilete si vor plati(cash sau cu card) primind vouchere securizate. Incepand din 30 ianuarie, aceste vouchere vor putea fi schimbate cu biletele de intrare la meci in punctele de vanzare din care au fost achizitionate voucherele. Preschimbarea este obligatorie, accesul in stadion nefiind permis pe baza voucherelor.

2. Achizitionarea biletelor online
Cei care achizitioneaza bilete online, vor primi prin curier sau vor putea ridica direct biletele de intrare din punctele de vinzare mentionate , incepand cu aceeasi data, 30 ianuarie 2012..Prin ambele modalitati de cumparare, atat online, cat si direct in magazine, suporterii isi vor putea alege locurile dorite din planul stadionului. Mai multe detalii gasiti pe site-ul eventim.ro.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
1.LOJE 1.000 RON/LOC (cu catering inclus)
2.VIP 1 300 RON
3.VIP 2 200 RON
4.VIP 3 100 RON
5.TRIBUNA I (inel intermediar) 80 RON
6.TRIBUNA I (inel 2) 50 RON
7.TRIBUNA II (inel 1):

* cat 1 200 RON
* cat 2 150 RON
* cat 3 80 RON

8. TRIBUNA II:

* (inel intermediar) 80 RON
* (inel 2) 50 RON

9. PELUZA 1 si 2 (inel 1 si intermediar) 30 RON
(inel 2) 25 RON

De admin

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Un comentariu la „Preturile biletelor pentru Steaua – Twente”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *