Echipe, Fotbal, Fotbal extern

Primul esec al Barcei in La Liga

Echipa de fotbal de succes a Barcelonei, FC Barcelona, a avut parte de prima infrangere in cadrul La Liga, dupa o serie de sase meciuri disputate fara probleme si fara a incasa niciun gol. Asta s-a intamplat dupa mediul cu Paris Saint Germaine (PSG) cand a fost batuta cu 3-2 de catre echipa pariziana.

Un rezultat rusinos pentru una dintre cele mai bune echipe de fotbal din Spania si chiar din intreaga lume. Se vede ca jucatorii Barcei au inceput sa fie mai delasatori si sa nu mai  puna atata pasiune in meciurile pe care le disputa cu alte echipe din lume.

Nici macar Messi nu mai este acel Messi de care se temeau si pe care il respectau ceilalti sportivi si jucatori de fotbal de peste tot din lume, dar nici Pique nu mai este acelasi Pique de la inceputul campionatului, poate ca Shakira si micul Milan ar fi cauza, insa oricum se pare ca jucatorii Barcei au slabit ca tactica si ca strategii si parca nu mai sunt nici la fel de motivati ca pana acum.

Poate doar Neymar junior mai poate salva echipa cu tineretea, agilitatea si exubernata lui, insa daca Messi, Xavi, Piwue, Iniesta si ceilalti nu mai sunt la fel ca la inceput, si daca portarul Barcelonei nu mai apara cum trebuie, atunci nici macar o „prospatura” nu mai poate salva situatia.

Nu este vorba, echipa catalana este inca stimata, adorata si iubita de catre fanii sai si are parte de inca multi fani si oameni care incep sa i se dedice, insa daca o va continua tot asa, vor putea ramane chiar si fara acestia. Pana si jucatorii insisi nu stiu ce s-a intamplat cu ei, scuzandu-se ca toata lumea si orice echipa, pana si Barca, are parte de vremuri mai grele, insa acest lucru nu ar trebui sa se intample cu o echipa de talia Barcelonei.

 

 

 

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.