Rapid Actualizat: Miercuri, 22 Februarie 2012, 20:46:16
Rapid a terminat la egalitate, scor 0-0, partida amicala disputata cu echipa de liga secunda din Rusia, Yenisey Krasnoyarsk. Razvan Lucescu a rulat intregul lot avut la dispozitie, folosind cate o echipa diferita in cele doua reprize ale meciului.
Dupa un prim sfert de ora linistit si lipsit de evenimente la cele doua porti Rapidul a inceput incet-incet sa preseze iar in minutul 22 si-a creat prima ocazie de gol, la sutul lui Ezequias de la distanta, care a fost insa retinut de portarul rusilor. Cateva minute mai tarziu, Ciprian Deac a amenintat si el poarta adversa dupa ce a trimis putin peste din lovitura libera de la 23 de metri.
Yenisey a reusit insa imediat sa echilibreze disputa si sa ameninte la randul ei poarta rapidista. Echipa din Rusia a dominat finalul primei reprize cu trei ocazii la poarta lui Dani Coman, insa suturile rusilor n-au prins cadrul portii.
Razvan Lucescu a schimbat aproape intreaga echipa la pauza. In poarta a ramas insa Dani Coman, care in minutul 60 n-a avut probleme la un sut de la distanta al rusilor si a retinut cu siguranta. Cu un sfert de ora inainte de final, rusii au amenintat din nou poarta rapidista, aparata de Draghia, insa acesta n-a avut probleme, mingea ocolind bara din stanga.
Oboseala acumulata de rapidisti si nervozitatea cauzata de neputinta de a inscrie a provocat pe final un joc tot mai dur al alb-visiniilor. Urmare a unui fault dur din spate, arbitrul a dat lovitura libera pentru Yenisey, fapt care l-a scos din minti pe Rui Duarte. Acesta i-a dat peste mana arbitrului si a primit direct cartonasul rosu cu cateva secunde inainte de ultimul fluier.Onlinesport: Irina Maxim
Spune-ti parerea: Intra in ciocnirile dintre fanii Ligii 1. Scrie, combate, voteaza. Detalii pe Forum.Stiri de echipa :

Continued here: Rapid n-a reusit sa inscrie in poarta rusilor de la Yenisey

Internet Marketing Tools

De admin

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *