Laurențiu Reghecampf are încă mari bătăi de cap cu doar o săptămână înainte de startul noului sezon. Pentru a rezolva o mare problemă a Stelei, Reghecampf pregătește o surpriză de proporții.

Steaua nu a găsit un fundaș dreapta decent nici după

această pauză competițională. Dumitraș face multe greșeli de plasament și este lent, în timp ce Georgievski nu știe să se apere deși este bun în ofensivă.
„Da, am o soluție pentru postul de fundaș dreapta la care nimeni nu se așteaptă”Laurențiu Reghecampf
Pe parcursul perioadei de pregătire, Reghecampf i-a mai testat pe acest post pe Tibi Bălan și Paul Pârvulescu, însă nici unul nu este văzut drept o soluție. Reghecampf mai are răbdare deocamdată cu Dumitraș și Georgievski,

însă are deja o variantă pe care o Buy Cialis consideră salvatoare, în cazul în care cei doi nu se vor impune. Marea surpriză a lui Reghecampf este trecerea lui Alex Bourceanu pe postul de fundaș dreapta. La ultimele antrenamente a fost testat deja, iar Bourceanu a fost mult peste ce are Steaua pe acel post. Reghecampf nu se

grăbește însă să facă această mutare deoarece Bourceanu este vital la centrul terenului, dar în condițiile în care Filip a dat un randament satisfăcător în perioada de pregătire ia în calcul reprofilarea lui Bourceanu. Totul depinde însă de modul în care se vor mișcă Dumitraș și Georgievski duminică seară în amicalul cu Litex, în care fiecare va avea câte o repriza să arate ce poate.

Articole din: laurentiu reghecampf, steaua, antrenament steaua, reunire steaua,
Niciun comentariu. Fii primul care sa comenteze!

Excerpt from: Reghecampf pregătește o surpriză de proporții

saffronextractsupplement.com

De admin

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *