Fotbal, Fotbal intern

Reusita Romaniei in Grecia

In cadrul meciului de duminica dintre echipele nationale ale Romaniei si ale Greciei, disputat la gazde acasa, in Pireu, echipa Romaniei a avut parte de victoria cea mai reusita de pe teren si prima sa victorie din lupta pentru castigarea grupei in care se afla pentru calificarea de la UEFA EURO 2016 din Franta.

Din echipa condusa si antrenata de Victor Piturca, antrenorul nationalei Romaniei, au facut parte mai multi dinamovisti si stelisti, care de altfel se luptau inafara echipei unii contra celorlalti sau mai bine zis Steaua contra lui Dinamo. Echipa creata si aliniata de Piturca a stralucit la propriu si la figurat pe stadionul din Pireu, unde a avut loc meciul.

Dintre jucatorii de la Steaua care au fost selectati pentru formarea echipei nationale care a reprezentat Romania in Grecia au facut parte 6 stelisti, fie fosti, fie actuali jucatori la echipa din Ghencea. Din tabara dinamovistilor nu au fost selectati jucatori actuali ai lui Dinamo, ci 4 fosti cei mai buni „caini” fotbalisti.

Dintre jucatorii din nationala Romaniei care au concurat cu jucatorii Greciei in teren pentru catigarea bataliei se numara urmatorii fotbalisti din cadrul echipelor de fotbal romanesti: Tatarusanu(portar), Tamas, Chiriches, Dr. Grigore, Rat, Pintilii, Hoban, Chipciu, Stancu, Maxim si Marica. De asemenea, Prepelita, Enache si Torje au intrat pe teren si le-au aratat grecilor cine sunt ei si cate de bine isi reprezinta tara.

Chiar daca echipa nationala de fotal a Romaniei a castigat meciul de pe terenul Greciei, antrenorul acesteia nu vrea sa prinda inca laurii si nici nu se culca pe o ureche, pentru ca inca alte multe si grele meciuri pot urma de acum incolo. Victor Piturca se gandeste oarecum cu grija la meciul care ar putea sa le strice bucuria romanilor, si anume meciul cu Ungaria.

Per total, Romania este multumita de prestatia pe care a avut-o nationala de fotnal in Grecia, chiar daca meciul s-a disputat fara spectatori, si astepata ca pe viitor lucrurile sa mearga la fel de bine.

 

 

 

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *