stailer

Dacă ți-ai dorit să ajungi la un salon renumit, însă nu ai găsit un loc disponibil, acest articol este pentru tine! Rezervă-ți locul la serviciul de înfrumusețare dorit prin Stailer! Stailer dispune atât de platformă, cât și de aplicație pentru ca toți cei care vor să se programeze la salon să beneficieze de acest aspect. Află cum te poți programa prin intermediul unei singure aplicații. 

De foarte multe ori se întâmplă ca pur și simplu să uiți de programarea pentru manichiură, de cea pentru tuns sau chiar pentru coafat în ocaziile importante. Fie ești la serviciu și îți aduci aminte târziu, fie dorm copiii și nu ai telefonul la îndemână, fie ești plecat/ă de acasă și nu ai numărul de la recepție. Pentru toate aceste cazuri există Stailer. Pe site poți face oricând de pe desktop o rezervare a locului la unul dintre cele mai bune saloane din zona ta. 

Folosește aplicatia Stailer pentru programari la salon și în doar câteva minute îți poți obține locul dorit. Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația de pe App Gallery, App Store sau Google Play, să îți faci un cont, apoi să cauți salonul unde vrei să mergi. Vizita la salon poate fi influențată de mai mulți factori, de informații pe care le găsești pe stailer.ro. 

Aplicație gratuită pentru toți utilizatorii

Stailer nu presupune niciun cost pentru a face programare la un serviciu de înfrumusețare și nici pentru a descărca aplicația. Tot timpul petrecut pe această platformă este complet gratuit, oricât de mult ai naviga. Ai la dispoziție peste 1000 de saloane din 41 de orașe din România. Serviciile de înfrumusețare pot fi accesate atât de către femei, cât și de către bărbați. 

Descarcă aplicația Stailer sau accesează platforma de pe desktop și dă startul programărilor pentru evenimentele importante din viața ta! Acum nu mai trebuie să găsești o cale de a te programa, ci doar să intri pe site sau pe aplicația mobilă. În doar câteva minute vei beneficia de rezervarea locului la un salon sau stilist din orașul tău. Ai detalii suplimentare aici

Funcții multiple atât pe aplicație, cât și pe site

Aplicația vine cu mai multe funcții de care poți beneficia atunci când o descarci. Pe lângă faptul că o vei utiliza mai ușor de pe telefon sau tabletă, poți face mai multe operațiuni. Este vorba despre funcția Harta Interactivă, secțiunea de reprogramare, secțiunea de remindere și nu numai. 

În ceea ce privește site-ul, acesta are Catalogul cu Inspirație, secțiunea de căutare după oraș, întrebările frecvente și așa mai departe. Cu alte cuvinte, ai la dispoziție mai multe beneficii în ambele cazuri. Oriunde te-ai afla, programările la salon pot fi efectuate cu ușurință! 

În funcție de ce vei alege, Stailer este locul potrivit unde poți obține programarea la unul dintre cele mai bune saloane din zona ta! Caută în listă orașul tău sau cel mai apropiat de tine pentru a te programa, apoi vezi care sunt toate saloanele ce oferă serviciile dorite. 

Contact: support@stailer.ro

De admin

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *