Meciul din seara asta al echipei de forbal a Romaniei cu echipa nationala de fotnal a Danemarcei este foarte asteptat si aproximativ toate biletele de intrare in tribune au fost cumparate in prealabil sau in preajma meciului de catre fanaticii sportului rege.

Chiar daca este vorba despre un meci amical intre doua echipe mari de fotbal, dupa succesul cu Irlanda de Nord, unde Romania a batut Irlanda cu 2-0, romanii asteapta sa vada cum vor executa si cum se va juca din nou pe National Arena, in aceasta seara.

Daca vom castiga si acest meci cu Danemarca, sustine antrenorul nationalei Romaniei Anghel Iordanescu, vom avea o sansa foarte mare sa ajungem de pe locul 21 mondial la fotbal pe locul 20, lucru care ne-ar bucura enorm si ne-ar face mandri de echipa nationala de fotbal a Romaniei. Sa speram ca vorbele vor deveni fapte si ca vom avea parte de o victorie nemaipomenita in aceasta seara.

Ambele echipe de fotbal au voie sa faca cate 6 schimbari pe teren, de jucatori sau de portari, in functie de cum se desfasoara meciul. Dupa cum stim, stadionul National Arena este potrivit atat pentru vreme buna, pe timp de primavara pana toamna, insa cand se face mai rece, ca toamna tarziu sau iarna, acesta se poate transforma intr-un stadion acoperit, asa cum se va intampla si in aceasta seara, deoarece se doreste o protejare a echipelor jucatoare de ploaie si de un gazon umed.

Fanaticii echipei nationale din Danemarca, ce vor dori sa se prezinte la meci pentru a-si sustine echipa favorita si tara sunt 25 la numar si au voie sa intre pe stadion cu 2 ore inaite de partida care se va desfasura la ora 20:30.

Cativa dintre jucatorii de la echipa nationala a Romaniei sunt accidentati, asadar nu ne vor face placerea sa ii vedem in actiune diseara, insa acestia vor fi inlocuiti de alti jucatori de rezerva la fel de buni. Sa speram la un rezultat pozitiv si Hai Romania!

De admin

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *