Fotbal, Fotbal extern, Rezultate meciuri, Stiri Online

Romania la dublu cu Finlanda

Dupa partida de fotbal din aceasta seara, disputata de catre echipele nationale ale Romaniei si ale Finlandei, nu putem decat sa ne bucuram de rezultatul final al reprizei din Helsinki, de la finlandezi de acasa. Cu toate ca aceasta ar fi trebuit sa fie o victorie castigata in mod normal de echipa din una dintre cele mai friguroase tari din lume, mai ales ca toata treaba s-a desfasurat la ei acasa, si mai ales ca suporterii finlandezi au sutinut echipa nationala tot timpul, soarta a fost in favoarea Romaniei de aceasta data, si pe buna dreptate.

Nu a fost numai noroc, asa cum altora le-ar placea sa creada, ci a fost rezultatul muncii grele depuse de echipa nationala a tarii noastre in toata aceasta lupta a preliminariilor pentru EURO 2016, din Franta. Bogdan Stancu, jucatorul de care multa lume radea poate si credea ca nu mai are nici o sansa pe teren, avand si o varsta mai inaintata si fiind mult mai putin apreciat pentru jocul sau, a reusit sa dea clasa tuturor celorlalti jucatori straini si sa ii dribleze astfel incat a inscris nu numai unul, ci chiar doua goluri in cea de-a doua repriza a partidei.

Asadar, datorita acestui lucru, Romania a castigat si cel de-al doilea meci consecutiv din deplasare, aflandu-se cu 3 puncte avans fata de locul al 3-lea din grupa in care a fost clasata. Cu toate ca am stat cu sufletul la gura in prima repriza a meciului din Helsinki, asteptand sa se intample ceva pentru noi, minunea nu s-a lasat prea mult timp asteptata si prin minutul 52 al celei de-a doua reprize, Sinmartean ii paseaza lui Bogdan Stancu care printr-o preluare superba cu capul reuseste sa inscrie primul gol al partidei pentru echipa sa draga.

La fel de frumos a fost si golul din minutul 83 al meciului in care tot Sinmartean i-a dat o pasa de gol lui Bogdan Stancu, acesta reusind sa inscrie cu succes si cel de-al doilea gol al meciului, inscris tot in favoarea Romaniei.

 

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *