In acest articol o sa va comunic cateva detalii despre avantajele romaniei, pentru ca majoritatea dintre noi nu stim decat sa o criticam. Adevarul este ca nimeni din Politica, nu vrea ca noi sa o ducem bine, asta este un lucru sigur. Totusi cine este vinovat de tot ce se intampla in tara asta? Sa fie oare Basescu de vina pentru tot ce se intampla in tara asta ? Parerea mea ca vina nu este doar al lui, ci si a noastra. Din moment ce majoritatea persoanelor doresc sa ajunga sus de tot, sa devina patroni, sa lucreze pe bani multi si sa fie gata pentru fiecare miscare, este un lucru cat se poate de urat.

Oamenii trebuie sa fie obisnuiti cu de toate, sa stie sa lucreze si in domeniul constructiilor, dar si in domeniul unde poate castiga foarte multi bani. Am intalnit persoane care au pornit de jos si acum au ajuns sa castige mi de euro. Nu stiu cum gandesc unii, nu se poate ca terminand o facultate, gata sa se si angajeze si sa ia un salariu pe masura. Totul trebuie luat de jos la urma urmei.

Apropo ! Zilele trecute mi-am luat niste harti gigant cu mecanisme pentru a studia cat mai multe despre geografie. Anul acesta voi avea bacalaureatul si va trebui sa iau o nota foarte buna. Trebuie sa iau minim 9 pentru a ajunge la profilul informatica-economica din cadrul facultatii ASE. Multi spun ca este o facultate grea, dar nimeni nu vrea sa ajunga acolo ca sa munceasa pe drept. Majoritatea nu vor decat sa obtina diploma pentru a se angaja. Se pot invata in facultate foarte multe lucruri, de aceea multi cand finalizeaza o facultate ajung sa nu stie chiar nimic. Vreau sa devin un programator-economic care isi ia doctoratul in acest profil si angajat la IBM. Poate ca cer prea multe, dar eu asta imi doresc si voi face tot posibilul pentru a-mi indeplini marele meu vis.

In Romania se pot castiga si 3000 de euro lunar pentru programare, de aceea eu vreau sa ajung in acest domeniu. Este cel mai cautat job in Romania, cat si peste hotare si de aceea eu am ales. Cu toate ca voi lucra in acest domeniu, in situatia de fata detin o firma de webdesign si ma ocup cam tot ce inseamna programare. Sunt multumit de ce fac, doar ca mi-as dori sa avansez si sa am un viitor mult mai bun si mai sigur.

 

De admin

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *