Cătălin Moroşanu va lupta împotriva unui american la gala Superkombat World Grand Prix, programată sâmbătă, la Varna, în timp ce Corneliu “Coco” Rus se va duela cu legenda Alexey Ignashov în cel mai important meci al carierei. În total, cinci români sunt anunţaţi pe fight-cardul celui de-al treilea eveniment mondial organizat de Eduard Irimia Promotions.

În total, sportivi din nouă ţări vor urca în ring la gala transmisă în direct de Eurosport în 75 de ţări. România va avea reprezentant şi în piramida de calificare la Final Elimination. Benny Adegbuyi se va bate în prima semifinală cu croatul Mladen Brestovac, în timp ce în a doua semifinală se vor înfrunta bulgarul Kostadin Kostov, neînvins de aproape opt ani, şi marea speranţă a Ucrainei, Rogava Tsotne, campionul european de muay-thai.
Până la finalul săptămânii trecute, aproape 2.500 de bilete din cele 6.000 puse în vânzare fuseseră achiziţionate de fanii sporturilor de contact aflaţi în această perioadă pe litoralul bulgăresc. “Am păstrat bilete şi pentru ultima zi deoarece mulţi dintre fanii noştri din străinătate vor ajunge atunci în Bulgaria”, a explicat promotorul Eduard Irimia.
Gala de la Varna programează şi meciul dintre surinamezul Ismael Londt şi francezul Freddy Kemayo pentru titlul mondial Superkombat la categoria grea. În România, evenimentul va fi transmis în direct, începând cu ora 22:00, pe Sport.ro şi Eurosport, dar şi pe Pro TV după miezul nopţii.
Superkombat s-ar putea vedea şi în SUA
Pe lâng Cialisă faptul că evenimentele Superkombat sunt transmise în direct în 75 de ţări din Europa, Asia, Africa şi Australia, în curând, circuitul promovat de Eduard Irimia ar putea fi urmărit şi de fanii americani. O companie de vânzare a drepturilor TV, cea care reprezintă şi UFC, s-a arătat interesată de achiziţioneze drepturile pentru Statele Unite ale Americii, astfel că Superkombat WGP IV, programat în octombrie, s-ar putea vedea şi pe continentul american.
Iată programul galei Superkombat WGP III Varna:
1. Reserve Fight (K-1 Rules, 3x3min, -95kg)Redouan Cairo (Suriname) vs Kolyo Ivanov (Bulgaria)
2. Semifinal 1 (K-1 Rules, 3x3min, +96kg)Benjamin Adegbuyi (Romania) vs Mladen Brestovac (Croatia)3. Semifinal 2 (K-1 Rules, 3x3min, +96kg)Rogava Tsotne (Ukraine) vs Kostadin Kostov (Bulgaria)
4. Super Fight (K-1 Rules, 3x3min, -95kg)Hakan Aksoy (Turkey) vs Andrei Stoica (Romania)
5. Super Fight (K-1 Rules, 3x3min, +96kg)Domagoj Ostojic (Croatia) vs Raul Catinas (Romania)
6. Super Fight (K-1 Rules, 3x3min, +96kg)Rick Cheek (USA) vs Catalin Morosanu (Romania)
7. Super Fight (K-1 Rules, 3x3min, +96kg)Corneliu Rus (Romania) vs Alexey Ignashov (Belarus)
8. Superkombat Heavyweight Title (K-1 Rules, 3x3min, +96kg)Freddy Kemayo (France) vs Ismael Londt (Suriname)
9. Tournament Final (K-1 Rules, 3x3min, +96kg)Winner Semifinal 1 vs Winner Semifinal 2 

Articole din: box, superkombat world grand prix varna, fight card varna,
Niciun comentariu. Fii primul care sa comenteze!

Go here to see the original: Românii luptă pentru glorie la Superkombat World Grand Prix Varna. Fight-cardul galei de pe 7 iulie!

car insurance

De admin

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *