Echipe, Fotbal

Roy Hodgson alege jucatorii Angliei

Managerul Angliei, Roy Hodgson insista este departe de a-si alege echipa care va infrunta Italia in meciul de deschidere a cupei mondiale. Echipa lui Hodgson a zburat in Portugalia, luni pentru a-si incepe pregatirile pentru turneul din Brazilia. Dar Hodgson sustine ca este prea devreme sa aiba o echipa in minte pentru meciul cu Italia de pe 14 iunie.

Hodgson spune ca are o multime de idei, dar nici una nu este solida si considera ca este prea devreme sa faca acest lucru, nu vrea sa se grabeasca. Fostul sef al celor de la Liverpool si West Brom, a adaugat ca sunt departe de campionatul mondial si nu stie daca jucatorii vor juca in 3 sau 4 saptamani si nu stie nici macar starea lor de sanatate.

La fel ca si echipa sa de 23 de oameni, Hodgson si-a luat fundasi de rezerva pe John Stones si Jon Fanagan pentru Portugalia. Fundasul de la Manchester United, Phil jones, ce s-a chinuit cu accidentarea la umar si va fi inlocuit cu Stones daca nu reuseste sa-si dovedeasca anternamentul joi.

Desi Hogdson se gandeste la propriile optiuni, deja isi pregatete jucatorii cu o sesiune specifica de videoclipuri pentru Italia. A adaugat ca fac o multime de munca video in Portugalia.

El spune ca le va arata jucatorilor aspecte unitati ale jocului italian si cum ii va afecta in ceea ce vor dori sa faca. Nu vor face acest lucru ca jucatori individuali, vor vorbit despre cum vor ataca si se va apara mijlocasul lor. Vor fi toti mijlocasii, ci nu doar 5 sau 6 pe care i-ar putea alege.

Echipa lui Hodgson se intoarce in Anglia, vineri si se confrunta cu Peru pe 30 mai, inainte de amicalele impotriva Ecuador si Honduras in Miami, pe 4 Iunie si respectiv 7 Iunie.

Dupa ce se vor confrunta cu Italia in deschiderea grupei D in Manaus, vor juca cu Uruguai pe 19 iunie si vor juca cu Costa Rica 5 zile mai tarziu.

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *