Fotbal intern

Sandu admite

Mircea Sandu nu este de acord, din punct de vedere legal, cu revenirea Craiovei in fotbal, insa el spune ca echipa va trebui sa joace in Liga 2 pe moment, desi Federatia Romana de Fotbal va afce recus.

Președintele Federației Române de Fotbal anunță că forul pe care îl conduce va face marți recurs deoarece consideră că decizia e abuzivă. Sandu o acuza pe judecatoare ca nu a luat toate elementele in seama.
200 de milioane de euro speră Mititelu să câștigeMititelu așteaptă despăgubiri
„Decizia CEx şi mai apoi hotărârea Adunării Generale a fost ignorată de doamna judecător. Vom merge mai departe cu apelurile, este un abuz. Este dreptul meu să spun asta, vom ataca decizia în recurs. Momentan, vom pune în aplicare decizia instanţelor, ceea ce a hotărât Comitetul Executiv a fost o decizie gagner casino en ligne provizorie. I se dă Craiovei locul în Liga 2, punct. Nu ştiu ce o să se întâmple cu jucătorii. Noi mâine formulăm recursul”, a spus Mircea Sandu la sportro.De asemenea, Sandu a ironizat decizia luată de Curtea de Apel.
„Să judece tot fotbalul românesc această judecătoare buclucaşă. Să dea instanţa unde să joace Craiova, să joace pe lună, în Champions League, pe stadionul nou din Bucureşti, să dea Primăria Craiovei toţi banii necesari. Mititelu nu mai are niciun ban, nu mai are cum să continue. El asta vrea acum. Nu va obţine niciodată bani de la noi. Nimeni nu spune că Mititelu nu era programat încă din mai 2011”, a mai spus Sandu.

1 comentariu

See the original post: Sandu admite învins: „I se dă Craiovei locul în Liga 2, punct”

low cost car insurance

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.