Diverse

Scuze pentru lipsa practicarii unui sport

Cu totii am vrea sa aratam mai bine din punct de vedere fizic, fie ca vrem sa mai slabim, sa mai punem pe noi niste masa musculara sau sa indreptam vreun defect fizic vizibil si care simtim ca ne umbreste stima si increderea in sine.

Pentru aceste defecte fizice, exista operatiile estetice si diferitele interventii chirurgicale ce se pot face pentru remodelare sau reconstructie, insa pentru un corp armonios si bine proportionat, dar si sanatos si plin de putere sportule ste solutia numarul 1.

Chiar daca ne-am dori sa aratam cumva si ne gandim sa facem sport, vointa si ambitia noastra uneori parca nu este impulsionata suficient si nu este atat de tare incat sa ne permita sa ne rupem niste timp pentru a practica un anumit tip de sport.

Tocmai de aceea, cu timpul, fiecare dintre noi a inventat si a pus in practica o gramada de scuze pentru care sportul nu este chiar o intaietate si cu ajutorul carora ne-am putut fofila mereu de la a intreprinde activitate fizica.

Printre cele mai intalnite scuze pentru lipsa practicarii unui sport este lipsa de timp care ne preseaza pe toti. Si totusi, de fiecare data exista cate o jumatate de ora libera, cateva minute in care mai ai putin si te plictisesti de tot in care ai putea in schimb sa faci niste gimnastica sau niste usoare exercitii fizice mai pline de eficienta pentru construirea coprului tau.

Inca o scuza mai ales gasita pentru cei care se apuca de facut sport si imediat dupa se lasa, este faptul ca rezultatele se lasa asteptate si nimic din ceea ce am facut nu se vede inca in infatisarea noastra generala. Dorinta adevarata si ambitia de fier ar trebui sa ne fie de ajuns ca sa facem sport, pentru ca stim ca oricum rau nu are ce sa ne faca, dar mai ales la un moment dat, ceva rezultate tot o sa apara de pe urma unei munci adevarate si intense.

 

 

 

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *