Este o intrebare pusa de multi prieteni de-ai mei, pentru ca mai de mult am practicat box-ul si nu am reusit sa vorbesc prea mult despre acest aspect. Si acum imi amintesc momentul cand am intrat in sala de box, iar maiestrul a inceput sa faca misto de mine, nestiind ca voi avea sansa de a bate un luptator foarte bun. Regret si acum ca nu m-am mai dus la box, pentru ca aveam un corp foarte frumos si starea mea de sanatare chiar era pe masura asteptarilor mele.

Este bine sa stiti ca este un anumit risc cand vorbim de box. Cel putin un pumn in fata o sa-l luati indiferent de consecinta, eu din cate imi amintesc am luat una in ochi odata, m-am suparat destul de tare pe un prieten de-al meu si am sarit la bataie si l-am cam calarit sa ii spun asa cu o serie de bataie. De fiecare data cand ma duceam la antrenament, veneam foarte fericit, mai bateam cate un prieten. Era un mare avantaj, cel putin 4 baieti din clasa din generala erau la box, iar atunci cand ma certam cu ei aveam posibilitatea de a-i bate pe masura si asta intr-un mod legal, fara a fi nevoie de politie sau de alte organe.

Alergam in fiecare zi chiar si 20 de ture de teren, aveam o rezistenta foarte bune si eram tare fericit ca reuseam sa fac progrese de fiecare data. Raspunsul la intrebarea Se merita sa practicam boxul ? este categoric DA. Ofera o multime de sanse in a devenii un profesionist, dar si in a slabii foarte usor. Sanatatea voastra este mult mai buna atunci cand vorbim despre un sport, pentru ca acolo cel putin 2-3 ore muncesti efectiv fara sa iei pauze foarte multe.

Dupa meciurile de box, obisnuiam sa beam cel putin 2 litrii de apa, dupa care ma duceam la sala de forta mai stateam acolo o jumatate de ora maxim o ora si chiar veneam acasa fericit. Faceam un duss si mancam 2 portii de ciorba si felul 2, aveam un corp atletic si mancam cat doream. Va invit sa va apucati de acest sport, mai ales pentru avantajele spectaculoase a lui.

De admin

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *