Diverse

Slabeste prin intermediul sportului

Poate ca multi din cei ce citesc acest articol, au incercat de foarte multe ori, diferite metode de slabit, care de care mai sofisticate, mai scumpe, mai daunatoare pentru organism de foarte multe ori.

Afla cum se slabeste fara efort, prin exercitii fizice si fara prea mari costuri.

Gimnastica a fost intotdeauna una din cele mai bune metode de intretinere a corpului deci a aspectului fizic. Atat doar ca oamenii, de cele mai multe ori din comoditate, au renuntat aproape in totalitate la exercitii fizice, jogging, gimnastica si alte activitati sportive care i-ar fi pastrat mereu in forma.

Iata care sunt cele mai simple metode pentru a slabi. Afla cum slabeste prin patinaj, o persoana.

Pentru rezultate vizibile, trebuie sa patinezi in sedinte de 30-40 de minute de cel putin 3 ori pe saptamana. Patinajul inseamna in primul rand imbunatatirea masei musculare si a rezistentei la efort, ceea ce te face astfel capabil sa poti practica in timp si alte sporturi destul de lejer.

In plus, prin patinaj se reduce foarte mult in primul rand celulita si se pastreaza un corp tonifiat.

O alta modalitate care tine tot de sport, este practicarea tae-bo. Ce presupun exercitiile tae-bo ?

Aceste exercitii, incearca sa combine artele martiale cu exercitiile de aerobic. Acest tip de exercitii, ajuta la scaderea in greutate sin elimina celulita. Aparut pentru prima data in SUA, metoda s-a raspandit treptat in toata lumea.

Se practica in special pentru tonifierea intregului corp, pentru efectul anticelulitic pe care il are la nivelul zonelor greu de lucrat dar si pentru faptul ca presupune destul efort din partea practicantului incat sa-l ajute si la arderea grasimilor.

Totusi, vine vara si nu peste tot mai gasim patinoare etc. Ce facem in acest caz? Trezitul de dimineata si o sedinta zilnica de 30 de minute de alergare poate fi numai buna. Tu ce metode naturale folosesti pentru a-ti mentine sanatatea?

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *