Alte sporturi

Sportul bun la toate

Volei. De fiecare data cand ma gandesc la volei, cuvinte cum ar fi “vara” si “plaja” imi vin in minte. Fara indoiala, acesta este unul dintre cele mai populare sportuti de exterior care pot fi practicate mai ales pe timp de vara. Binenteles, un loc langa mare cu o plaja neteda si cu nisip fin ar fi ideal ca locatie pentru acest joc cu mingea. Oricum, nu vei regreta deloc nici daca vei juca volei cu cineva langa o scoala sau in propria curte. Numarul de oameni care joaca vlei este nelimitat, chiar daca ai un grup de doi oameni doar cu care sa incepi jocul.

Tenis. A juca tenis este o cale excelenta de a face exercitiu fizic si de a elibera emotiile negative. Acesta este unul dintre sporturile mele favorite, si poate si al romanilor de vreme ce Simona Halep ne face atat de mandri in ultima vreme. Tenis este un joc simplu si unul dinre motivele pentru care il pot alege dintr-o varietate de alte jocuri. In cazul in care nu mai ai pe imeni cu tine, este posibil sa practici acest sport si de unul singur.

Mergi in cel mai apropiat parc si joaca-te pur si simplu cu mingea de tenis impotriva peretelui. Acest tip de exercitiu te va ajuta sa e eliberezi de stres si te vei simti parca si mai bine. In timp ce alte sporturi au nevoie de un echipament diferit si haine speciale, pentru tenis nu ai nevoie decat de o racheta si de cateva mingi de tenis. Daca ti le vei cumpara de la un magazin second hand vei reusi sa salvezi si niste bani buni.

Badminton.  Pentru uii, acest sport ar semana cu tenisul, insa sunt cateva diferente evidente intre acestea doua. In primul rand, ar trebui sa folosesti un fluturas in loc de a folosimingiuta de tenis.

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *