Diverse

Sportul in scoli este esential

In ziua de astazi nu mai este suficient sa ne educam copiii acasa, doar in mediul familial. Toate familiile cu copii vor ce-i mai bun pentru cei mici ai lor, si incearca inca din frageda pruncie sa-i instruiasca asa cum se cuvine pentru a fi pregatiti mai apoi sa ia in piept viata asa cum este ea.

Tocmai de aceea este esential pentru parinti sa isi doreasca pentru copiii lor o educatie cat mai plina de beneficii care sa le aduca numai noroc si bunastare in viata. Sigur, cei sapte ani de acasa, cum s-ar spune, sunt esentiali, insa ceea ce conteaza si mai mult este cum sunt dezvoltati urmatorii ani din viata copilului tau.

Esenta si regulile de conduita se invata acasa, la fel de bine cum se invata si se pune in practica se respectul, pasiunea pentru carte si amabilitatea indreptata catre cei din jur, dar un aspect ce a devenit foarte important in societatea zileleor noastre este cunoasterea a cator mai multe limbi de circulatie internationala.

Nu spun sa uitam de limba noastra materna si sa o neglijam, ba din contra aceasta trebuie imbunatatita pe zi ce trece in primul rand, pentru ca suntem romani si ar trebui sa ne mandrim cu originea noastra, insa ideea de scoala in limba engleza este cea mai buna pentru cazul in care vrei sa-i oferi o educatie aleasa copilului tau si sa-l inveti de mic sa se descurce intr-o limba foarte necesara si de circulatie internationala.

Nu numai ca o scoala de genul ii poate oferi o alta perspectiva asupra vietii copilului tau, dar ii si poate asigura un viitor mai bun pentru ca acesta se va descurca in orice situatie cand vine vorba de conversatia si intelegerea limbii engleze, spre deosebire de alti copii, care invata limba engleza doar ca simpla materie la scoala.

In cadrul unei astfel de scoli, educatia se imbina cu sportul, cunostintele acumulate de catre elevi sunt puse in aplicare direct in conversatia cu cei din jur, pentru ca ideea unei astfel de institutii de invatamant se bazeaza pe comunicarea in limba engleza pe tot parcursul cursurilor ce le presupune scoala.

Programele de sport din cadrul scolii in limba engleza sunt foarte importante si variate. De la cursuri de inot, la fotbal, volei, gimnastica, dar si alte activitati fizice de interior si exterior, tot ce tine de miscare si un regim activ de viata este valorificat prin intermediul programelor sportive, de care fiecare persoana, mai ales copiii ce se afla in procesul de crestere, are nevoie.

De asemenea, pe langa faptul ca sportul imbunatateste sanatatea celui care il practica, intareste corpul si sistemul imunitar, si creaza o conexiune intre mebrii comunitatiii, membrii echipei si intre toate persoanele ce tin de bunul mers al lucrurilor acolo: antrenori-copii, profesori-copii, copii-copii etc.

Astfel, in cadrul unei scoli se formeaza mai mult o comunitate ce se ajuta, se intelege si se respecta, insa mai presus de toate are sansa de a colabora pentru intarirea cunostintelor de limba straina ce se vor a fi acumulate de catre elevii inscrisi acolo.

 

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *