Diverse

Sporturi de iarna de incercat

Iarna se apropie cu pasi repezi, temperaturile scazute deja si-au facut aparatia iar hainele groase au inceput sa preia locul hainelor subtiri din garderoba noastra. Atunci cand vine vorba despre practicatul sporturilor de iarna ce putem spune? Oare nu ne-am plictisit deja de sporturile de iarna obisnuite pe care tot le practicam iarna de iarna fie la noi in tara fie prin alte meleaguri cu zapasa mare?

Daca vrem sa nu ne mai plictisim in acest an si sa incercam ceva nou in materie de sporturi de iarna care presupun tot zapada, si de asemenea daca nu ne dorim sa plecam prin afara tarii in locuri mai calde, atunci ar trebui sa vedem ceea ce ni se potriveste dintre toate activitatile pe timp de iarna de practicat cand vine sezonul rece.

Heli-bobul este un gen de activitate extraordinara si este cu siguranta nu atat de potrivita pentru cei cu inima slaba. Acest nume este o combinatie de doua cuvinte: heli de la helicopter in limba engleza, elicopter la noi in tara, si bobsleigh, care inseamna sanie bob. Cum sunt aceste doua cuvinte combinate intr-o singura activitate?

Iti voi spune. Mai intai de toate inchiriezi un elicopter si te indrepti catre pista care te astepata. In timpul zborului, cu siguranta ca vei vedea peisaje minunate si privelisti nemaivazute ale intregului tinut acoperit de zapada. La punctul de destinatie va fi o urma de sanie cu bob pe care va trebui sa aluneci.

Nu-ti fa probleme daca nu esti un campion la datul cu bobul pemtru ca va fi acolo cu tine un profesionist care sa te ajute sa-ti iei viteza si sa te ajute sa iei toate curbele si introsaturile din cadrul drumului cu zapada. Asa ca tine-te bine!

Se pare ca oamenii au inceput sa foloseasca papuci pentru zapada pentru a merge mai usor pe suprafata cu zapada multa, inca din vremurile de demult. Instructorii calificati conduc tururi diferite in jurul muntilor si al padurilor ceea ce este o experienta total diferita de cea a skiatului.

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *