Diverse

Sporturi de iarna pe care le vei iubi

Ai de gand sa mergi undeva unde este zapada in timpul sarbatorilor de iarna? Nu? Atunci planurile tale ar trebui sa se schimbe in mod radical. Ar trebui sa iti iei concediu pe timp de iarna si sa planifici niste sarbatori de iarna desoebite pentru acest an, altfel fata de cum au mai fost pana acum.

Exista atat de multe activitati provocatoare, antrenante si placute pe timp de iarna de care probabil nici nu ai auzit pana acum. Nu tine totul doar de skiat si de patinat, mai exista si o alta serie de activitati sportive pe timp de iarna pe care le poti incerca, si pe care ar trebui cu siguranta sa le incerci!

Acei munti acoperiti de zapada, paduri pulverizate de o pudra alba si acele bauturi calde delicioase care pot sa te incalzeasca in mod instant in timpul zilelor friguroase, cu totii si cu toatele pot sa-ti ofere niste clipe de iarna minunate pe care sa ti le amintesti oricand.

Toate acestea iti vor da un supliment de energie pentru a duce totul la urmatorul nivel si pentru a nu obosi vreodata. Skiatul la vulcan. Esti deja destul de plictisit de skiatul obisnuit? Vrei sa verifici cu adevarat acest lucru si sa-ti testezi limitele? Asadar, iata solutia pentru tine!

Alege oricand varianta cu skiatul la vulcan. Pentru a incerca aceasta activitate speciala va trebui chiar sa ajungi in alta tara sau in alte zone care sa-ti permita o asemenea escapada, insa nu lasa ca acest lucru sa te impiedice.

Diferenta dintre skiatul pe un munte si akiatul pe un vulacn nu este chiar atat de mare, insa in acelasi timp este uriasa! In loc de un varf de munte, va trebui sa cuceresti un vulcan activ. Nu vor fi nici lacuri inghetate sau paduri de conifere in jur. Va trebui sa treci peste raurile intarite de lava si peste lacurile de lava acumulata. Cum ti se pare o asemenea activitate sportiva? Ai incerca-o?

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *