Azi, stiind ca urmeaza sa joace Steaua, echipa mea favorita din Liga 1 a Romaniei, am asteptat cu nerabdare sa inceapa meciul disputat pe Arena Nationala din Bucuresti la ora 22:05. Am asteptat ce am asteptat, m-am pregatit cum se cuvine, cu arsenalul din dotare potrivit unei dispute internationale cu o alta echipa buna din Danemarca, insa am aflat in cele din urma si am vazut singur ca spectatorii lipseau.

Cum sa mai simti o partida fotbal ca la carte, daca singurii oameni care ar infierbanta si activa totul lipsesc? Suporterii nu ar fi trebuit interzisi din cadrul disputarii meciului dintre cele doua echipe, deoarece ei fac totul, ei dau farmec unei partide de fotbal de succes.

Chiar si asa, Steaua tot a avut parte de o mare victorie asupra echipei din Danemarca, deoarece a castigat in cele din urma cu scorul de 6-0, neacordandu-le in niciun moment celor de la Aalborg dreptul la replica.

Pur si simplu, pe mine partida din aceasta seara m-a lasat masca si mi-a dat dat niste senzatii incredibile de adrenalina in intregul corp. Nu numai mie, ci si miilor de fani stelisti care au urmarit meciul de fotbal din fata televizoarelor, calculatoarelor, de acasa sau din cadrul pub-urilor si barurilor de sport in care petreceau timpul cu prietenii.

Nici nu mai are rost sa spun cat de bine ma simteam cand, de la mine din apartament, auzeam cu geamul deschis, cum la fiecare gol inscris de jucatorii stelisti, vecinii mei si cei din strada strigau si ofereau urale zgomotoase in cadrul noptii, de altfel linistite.

Asta a fost o seara a recordurilor, stelistii reusind una dintre cele mai mari performante si victorii inregistrata in cadrul grupelor Europa League. In prima repriza nimic nu s-a intamplat, fiind oarecum ingrijoratoare atat pentru fanii Stelei, cat si pentru fanii echipei daneze, dar mai ales pentru jucatori si pentru reprezentantii cluburilor sportive, rezultatul la pauza fiind de 0-0.

Desi danezii s-au impus oarecum in acea prima repriza, stelistii au revenit in forta in cadrul celei de-a doua reprize si i-au dat gata pe cei de la Aalborg, inscriind nici mai mult, nici mai putin de 6 goluri in poarta daneza. Bravo Steaua!

 

De admin

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *