Petrolul Ploiesti – Steaua Bucuresti este decisiv pentru antrenorul Stelei, Ilie Stan , care a fost anuntat ca poate fi inlocuit in cazul unui esec..

Gigi Becali l-a bagat in sedinta pe Ilie Stan inaintea meciului cu Petrolul, dorind sa-l anunte ca cu un pas afara, informeaza editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Urmeaza patru meciuri usoare in campionat, pe care trebuie sa le castigam neaparat! Daca mai faci un pas gresit, ne despartim!, i-a transmis GIgi Becali lui Ilie Stan.

In cazul in care va rezista meciului cu Petrolul, pe Stan il asteapta alte meciuri, cu Concordia Chiajna, Ceahlaul Piatra Neamt si FC Brasov, toate decisive.

Antrenorul Stelei , Ilie Stan are o victorie, doua remize si doua infrangeri , mai slab nici ca se putea. Daca vorbim de rezultate , scorul de 0-5 la Haifa si eliminarea 0-2 cu Poli Timisoara , jocuri in care Steaua nici nu a existat pe teren , previzioneaza un meci in care Steaua merge la victorie la Ploiesti , si o sa reuseasca…Dar ce folos , atunci cand o sa joace cu echipe mai bine cotate valoric in actuala forma tot pierdanta urmeaza sa fie.

De admin

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *