Fotbal extern, Fotbal intern, Stiri Online

Stiri pe scurt – 12 februarie 2014

Gigi Becali si gratierea

Seful statului roman, Traian Basescu, a facut noi dezvaluiti marti, intr-un show tv, cu privire la gratierea lui Gigi Becali. Potrivit acestuia, Ministerul Justitiei nu a fost deacord cu gratierea controversatului personaj.

Acest lucru se prezinta mai mult ca o vendeta personala. Traian Basescu spune ca varul prin alianta al premierului, a dat avizul negativ in timp ce Ponta afirma ca l-ar pune in libertate pe Becali. Astfel, Basescu gaseste o buna oportunitate de a-l face mincinos pe Ponta.

Gigi Becali a fost condamnat in 20 mai 2013 la trei ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri. Deasemenea, inca 6 luni de detentie i-au fost adaugate dupa sentinta in cazul altor doua dosare, „Valiza si sechestrarea celor care i-au furat masina.

Roberto Carlos- omul minune

In continuare il avem in vizor pe Roberto Carlos care face descoperiri impresionante legate de viata personala. Intr-un interviu acordat pentru Gazzetta dello Sport, Roberto Carlos povesteste aproape amuzat despre cei 8 copii pe care ii are cu 6 sotii.

Se incurca un pic in numaratoare dar apoi revine: „Una din Mexic, una din Ungaria, apoi cele 4 din Brazilia”.  Povesteste apoi cum o femeie a venit l-a el strigandu-l Ronaldo si cerandu-i un autograf. El a tacut si i-a semnat Ronaldo pe foaie. Ulterior a ajuns la politie unde a trebuit sa explice ca i s-a parut amuzant.

Deasemenea vorbeste si despre golul care a sfidat legile fizicii. El spune ca niciodata nu a inteles cum i-a iesit acel gol si ca desi l-a incercat de 1000 de ori pe putin, nu l-a mai reusit.

Rapid si ziua indragostitilor

Ironic sau nu, de ziua indragostitilor giulestenii vor afla daca raman sau nu in viata. Pe aceasta data tribunalul va decide daca va fi deacord cu planul de reorganizare al clubului.

Directorul de imagine afirma ca Rapid nu va intra in faliment insa va avea probleme cu obtinerea liceentei daca sunt amanati din nou in instanta.

 

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.