Stiri Online

Teribil in fotbalul romanesc

O veste teribila pentru fotbalul din toata tara. Indiferent ca tii cu echipa de fotbal Steau sau Rapid, aceasta veste ingrozitoare este la fel de neasteptata si de trista pentru toata lumea care stie ce inseamna sa intri intr-o echipa de fotbal de tanar, sa ai vise mari si sa iti doresti sa iti formezi o cariera sportiva stralucita in domeniu.

In special, rapidistii sunt cei mai afectati de o intamplare teribila desfasurata in acesta dimineata intr-un groaznic accident de masina. Poate nu as scrie despre asa ceva daca nu ar fi important sa subliniem sofatul in conditii se siguranta si mai ales faptul ca si tinerele stele ale fotbalului trebuie pretuite si trebuie rasplatite pentru toate eforturile pe care le face pe teren.

Asadar, fotbalistul Alexandru Ionita III, un tanar fotbalist de doar 19 ani al Rapidului a decedat in aceasta dimineata in urma unui accident rutier, la cateva zile dupa ce jucase in meciul cu Valenii de Munte, unde a si marcat primul si singurul gol al echipei sale.

Vina nu pare sa fi fost a sa, insa nefericitul accident i-a cauzat moartea. Tanarul sportiv se pare ca incerca sa evite coliziunea cu o alta masina venita din fata  si astfel a intrat intr-un copac, impact ce i-a cauzat si decesul.

Alexandru Valentin Ionita de doar 19 ani era, se pare, cel mai bun jucator nou al echipei de fotbal Rapid, din ultima vreme. Acesta juca pe post de mijlocas ofensiv, fiind invatat de catre Adrian Dumitru, si pregatindu-se pentru urmatorul pas alaturi de echipa mare a Rapidului.

Echipa de fotbal de care apartinea tanarul jucator a imprumutat jucatori importanti ai sai in cadrul fotbalului intern, si pentru ca aceasta mare echipa nu are si o echipa a doua a clubului, jucatorii cei mai talentati din Giulesti sunt imprumutati catre alte echipe din ligile inferioare pentru experienta si meciuri disputate. Asa s-a intamplat si in cazul lui Ionita III. Dumnezeu sa-L ierte!

 

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *