Stiri Online

The Ultimate Warrior a murit la 54 de ani

Ca un soc pentru fanii WWE, James Hellwig, cunoscut ca si The Ultimate Warrior, a murit dupa ce si-a facut intoarcerea rara in ring, acesta avea 54 de ani.

Moartea lui Hellwig de marti seara a fost neasteptata, luand in considerare ca abia aparuse pe 7 aprilie la Monday Night Raw a celor de la WWE, si a fost introdus in Hall of Fame-ul companiei cu doua zile inainte, pe 5 aprilie, in New Orleans. Wrestlemania 30, in care si-a facut aparitia, a avut loc pe 6 aprilie, inauntrul Superdomului Mercedes-Benz din New Orleans. Hellewig si -a schimbat legal numele in Warrior in anul 1993.

Cauza mortii lui Warrior nu a fost inca discutata, desi TMZ raporteaza ca Warrior a fost pronuntat mort la spitalul din Arizona dupa ce a lesinat in afara unui hotel marti. Ultima aparitie publica al lui Warrior a fost la TV, luni seara, iar atunci a spus :

“Nici un talent WWE nu devine o legenda de unul singur. Inima oricarui om bate intr-o zi pentru ultima oara, plamanii sai respira ultimul aer, esenta sa, spiritul sau va fi imortalizata de scenaristi, de loialitate, de memoria celor care il onoreza si il face pe om sa para ca si cum ar trai pentru totdeauna “

Wrestlerul profesionist, a fost una dintre cele mai mari vedete ale WWE si a parasit compania de 3 ori, inca atunci cand era cunoscuta ca WWF, in anul 1991, 1992 si 1996, iar recent a semnat un contract de 3 ani sa fie ambasadorul companiei. Caracterul lui Warrior era cunoscut pentru pictura de pe fata semnatura, moturile colorate din jurul mainilor sale si papucilor si inclinatia de a tipa cand intra in fuga pe scena.

Vince McMahon spune ca sunt cu totii tristi ca Ultimate Warrior a murit. Inima lor este cu sotia lui, Dana si cu cele 2 fiice, iar The Undertaker spune ca acesta va fugi intotdeauna prin inimile multora.

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *