Diverse

Un blog pentru toti pasionatii de blogging

Bine v-am gasit dragi prieteni la un nou articol pe blog-ul meu personal. Blog-ul acesta este dedicat in primul rand sportului, dar de ce nu si un blog personal sau general, pentru ca efectiv mie nu imi place sa scriu pe el doar articole din sport, de aceea am ales sa pun mult mai multe articole pe nisa generala, fiind ca in primul rand ma ajuta pe mine unul in motorul de cautare google dar si din punct de vedere al noilor vizitatori.

Detin mai multe blog-uri, dar de data asta vreau sa va prezint un blog general scris de mine, care a fost achizitionat de mine, deci nu l-am facut eu, dar eu in acest moment ma ocup de promovarea lui in motorul de cautare, ceea ce inseamna pentru mine foarte mult, atata timp cand vorbim despre promovarea lui in pagerank si nu numai. Doresc sa ajung la un pagerank 4, si sunt hotarat sa il promovez pe mai multe blog-uri, fiind ca am si o investitie, dar nuf oarte mare pentru ca mai am si alte blog-uri la mijloc care trebuie sa le promovez intr-un mod foarte bun.

Vreau sa inscriu site-urile in minim 100 de directoare web, si de aceea caut la cineva care sa faca asta, de asemenea ma intereseaza si comentariile dofollow, postarile pe forumuri si multe altele, si pentru asta ofer sume frumusele, mai ales ca am peste 50 de blog-uri de promovat.

Blog-ul de care va vorbesc ca vreau sa il promovez se refera atat la optimizarea seo cat si la articole generale si blogging. Sunt interesat in primul rand de promovarea lui in google, sa fie indexat cat mai rapid de google, si pentru asta bineinteles am nevoie de postarea zilnica, ce este foarte important din mai multe puncte de vedere.

De asemenea pe langa postatul zilnic, pe care nu prea il fac, ca sa fiu sincer, postez la cateva zile, sunt momente cand am timp si postez chiar si in fiecare zi. Vreau sa va spun ca in aceest moment nu prea mai am ce promova la el,a dica nu mai pot face inscrieri in directoare, efectiv lucrez doar pe partea de advertoriale, comentarii dofollow si incerc pe cat posibil sa fac rost si de cateva forumuri unde sa postez link catre blog-ul meu personal.

Este important pentru mine sa il promovez cu un pagerank 4, pentru ca este munca mea la mijloc si trebuie apreciata din multe puncte de vedere. Odata ce voi ajunge la un nivel foarte mare de promovare, adica imi voi promova blog-ul la pagerank 4, si de ce nu si pagerank 5, treaba nu va mai fi atat de putina, pentru ca va trebui sa il mentin acolo, dar cu cat va fi treaba mai simpla cu atat imi voi permite si eu mai mult sa imi promovez blog-ul si blog-urile personale.

Numele meu este Cosmin Col si scriu pe http://www.val33ntyn.info . Este un blog general, cum v-am scris si mai sus si ma intereseaza cat mai multe chestii de divertisment, dar imi place si articolele pe tema lectii de viata. Comentariile voastre sunt binevenite, si cand vine vorba despre guest post, sunt deschis articolelor pentru blog-urile abia lansate, asta in cazul in care se simt si ei si pun un backlink catre blog-ul meu. Va multumesc pentru atentie !

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *