Diverse

Un moment frumos alaturi de copilul tau

Bine v-am regasit la un articol, putin sensibil pentru majoritatea dintre voi care aveti copiii, si il scriu si pentru copilul care a murit mancat de caini, sfasiat, si ma gandesc cum se simte parintele ala care nu isi mai vede capul fara copilul lui. Totusi ca sa comentez putin, nu prea l-am vazut ca isi bate capul prea mult, el era multumit ca a ramas cu un copil, ceea ce nu mi se pare deloc super ok.

Ce vreau sa spun este faptul ca toti tatii din lumea asta, dupa parerea mea si-ar dori sa iasa in parc cu copilul lui, sau daca este la tara prin zona de munte sau dealurile din spatele casei, sau pur si simplu pe strazi. Mie imi placea foarte mult cand eram mic sa ies cu tatal meu cu bicicleta, dar cand am ajuns mai mare, am inceput sa ies cu prietenii, sa ne luam provizii si sa mergem cu bicicletelele kilometrii buni. Imi aduc aminte cand am mers pe bicicleta foarte multi kilometrii si dintr-o data mi s-a impuscat fara nici un motiv roata si camera de la cauciuc si am ramas in pana, dar ce fel de pana ca imi iesea cauciucul de pe roata. Am mers cativa kilometrii pe drum singur, pentru ca atunci am hotarat sa merg singur, ceea ce nu a fost o alegere prea inteleapta.

Acum cateva zile, in timp ce eram cu varul meu care este si instructor, si dupa o cearta pentru ca nu am respectat cateva indicatii de la el, am oprit intr-o parcare ca sa se duca el frumos sa se intereseze despre o bicicleta, pentru ca mai tot timpul imi povesteste cum se duce el cu copilul lui si se plimba cu bicicleta nu mai stiu cati kilometrii. Sunt fericit pentru el, dar ca sa fiu sincer mi-ar placea si mie sa se intample asta.

Eu l-am pus sa caute pe net insa nu a gasit nimic, asa ca ora care a urmat am adus tableta cu mine si i-am aratat eu cum se cauta. Am deschis tableta, am pornit google chrome pentru ca asta folosesc eu, mi se pare cel mai stabil, si am dat cu ajutorul google voice vanzari biciclete in bucuresti si ce sa vezi imediat s-au deschis extrem de multe pagini, despre care el nu a dat niciodata, dupa cautarile lui nebunesti cu „biciclete monten bike” sau cuvinte deastea absurde, nici macar un nume real.

Ce sa zic, m-a felicitat intr-un final ca i-am aratat cum se face si ca sa vezi dupa o saptamana, imi arata smartphone-ul lui un Huawei nu stiu de care, si era o bicicleta superba, care imi spunea ca nu a dat mai mult de 500 lei. Suma mi se pare foarte mica, tinand cont ca era foarte dotata. Asa ca tatiti si mamici, incercati plimbatul cu bicicleta alaturi de copiii vostri, si veti observa ce senzatie placuta este.

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.