Diverse

Unghiile false – un trend de Paste

Nu mai este foarte multa vreme si urmeaza sa vina si Pastele. La fel ca in preajma oricarei sarbatori importante sau a vreunui eveniment mai important, femeile aleg sa isi puna unghii false pentru a avea o manichiura de invidiat.

Este de inteles ca doamnele si domnisoarele apeleaza la aceasta metoda, mai ales ca in preajma Pastelui, curatenia generala este in mare desfasurare si unghiile nu ar rezista frumoase daca ar avea o manichiura clasica.

Toate femeile isi doresc niste unghii perfecte, impecabile, cu un lac intact, pefect. Ei bine, din acest motiv foarte multe doamne apeleaza la unghiile false. Sigur ca exista si multe alte motive pentru care femeile apeleaza la aceasta metoda, de exemplu, muncesc mult, au lipsa de calciu sau isi rod unghiile. Toate aceste motive sunt suficiente pentru a apela la tehnici de infrumusetare a mainilor.

Ce-i drept, gelul UV nu protejeaza unghia, facand ca aceasta sa fie mai puternica insa daca unghiile sunt ingrijite si aplicate corect riscurile de distrugere a unghiei se vor diminua.

Manichiura cu gel poate fi facuta oricum, poate fi pictata indiferent de preferinta posesoarei. De asemenea, pe aceasta manichiura se pot aplica diferite inele, percignuri sau alte lucruri de genul acesta. In momentul in care va doriti sa va faceti unghiile, cel mai indicat este sa apelezi la saloanele de cosmetica. Se vor folosi produse cosmetice profesionale precum cele de la nails shop online.

Unghiile din acril sunt cele mai rezistente tipuri de unghii. Din acest motiv, din ce in ce mai multe femei apeleaza la aceasta tehnica de unghii false. In cazul in care nu sunt aplicate corespunzator, unghia poate sa aiba un aspect artificial si foarte ieftin. Din acest motiv foarte multe femei apeleaza la aceasta tehnica a unghiilor.

Mai exista o modalitate care presupune unghiile din matase, din panza de in sau din diferite fibre. Se aplica diferite bucati de matase, lana sau fibre care se supun unor procese de tehnologizare si se trateaza cu un adeziv pana cand se ajunge la unghia falsa. Aceste unghii sunt foarte flexibile, iar daca nu aveti un stil de viata prea linistit si sunteti mai mereu pe drumuri sau exersezi mult, cel mai indicat este sa nu apelati la aceste tipuri de unghii pentru ca sunt destul de fragile. In plus, nu au un aspect transparent si arata imediat ca fiind artificiale.

Oricum ar fi, daca v0ati gandit sa va faceti o manichiura acasa, de una singura, iata ce ar trebui sa stii si care sunt pasii de urmat in aceasta situatie:

In primul rand, unghiile trebuie sa fie foarte curate, sa fie curatate cuticulele si urmele de oja. Se scurteaza unghiile naturale, se aplica o pelicula subtire de adeziv si se fixeaza unghia falsa. Dimensiunea unghiei naturale este extrem de importanta daca va doriti ca unghia falsa sa se muleze foarte bine.

Dupa ce unghia falsa este aplicata se alege o forma si o dimensiune a unghiilor false, dupa care se aplica pudra acrilica si combinatiile de acril. Alege-ti un model mai simplu la inceput pana cand prinzi experienta.

 

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *