Vrei gadgeturi, electrocasnice, telefoane sau un nou calculator? Iata cele mai tari oferte pe care retailerii le prezinta chiar dinainte de startul nebuniei Black Friday

CSU Craiova si Universitatea Craiova se intalnesc astazi, de la ora 16.00, pe Ion Oblemenco

UPDATE: Universitatea Craiova nu va putea evolua astazi in echipamentul traditional, alb-albastru.

Fiind echipa vizitatoare, Universitatea va trebui sa imbrace alte culori fata de cele folosite de CSU.

Craiova lui Mititelu va alege tricourile negre pentru partida din aceasta dupa amiaza.

Iata echipele probabile:

CSU Craiova: Brac – Carja, Ljubinkovici, Izvoranu, Stancu – Dragalina, Plesan, Ganea – Gorovei, Curelea, Bardu; Antrenor: Ovidiu Stanga

Universitatea Craiova: Hotoboc – Mitici, Acka, Ciuca, Busu – Saceanu, Frasineanu, Goge, Cale – Stoianof, Balan; Antrenor: Nicolo Napoli.

CSU Craiova si Universitatea Craiova se intalnesc astazi, de la ora 16.00, intr-o partida care are toate sansele sa devina cea mai fierbinte confruntare din 2013 in fotbalul romanesc.

Ion Oblemenco se va umple din nou, pentru prima data dupa mai bine de doi ani si jumatate, iar suporterii Universitatii sunt convinsi ca toata lumea va tine cu echipa lui Mititelu.

Liderii galeriei Universitatii Craiova au sustinut aseara o conferinta de presa, in care au anuntat ca „va fi infern” in aceasta dupa amiaza pe Ion Oblemenco.

„Toata lumea de pe stadion o sa tina cu Universitatea. Noi, cei din galerie, vom fi 4500-5000 in peluza. Suntem convinsi ca stadionul va fi arhiplin.”

„Ne intoarcem acasa dupa 3 ani, o sa jucam din nou pe stadionul nostru. Vor fi probabil si 20 de suporteri de la cealalta echipa, dar nu-i bagam in seama.”

„Nu-l putem numi derby, este un meci oarecare, cu o echipa oarecare. Noi nu suntem de acord cu fuziunea despre care s-a vorbit. Nu poti sa faci fuziune cu o clona, o echipa inventata peste noapte de PSD si FRF. Bunicii nostri, partintii nostri, au luptat pentru ideal, mergem inainte!”, a spus unul dintre liderii galeriei.

 

De admin

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *