Tenis

Viitorul Simonei Halep

Viitorul Simonei Halep este ca si asigurat pentru ca deja este una dintre cele mai bune jucatoare de tenis din lume, clasandu-se in topul WTA pe locul 3 dupa prima clasata Serena Williams si dupa numarul 2 mondial, rusoaica Maria Sharapova.

Nu numai ca a avut parte de foarte multe victorii internationale si nationale, in turnee foarte importante, ultimul dintre cele mai importante astfel de competitie fiind Turneul Campioanelor din Singapore, unde s-au reunit sa joace una contra alteia cele mai bune tenismene din lume si unde Simona a ajuns in finala alaturi de Serena Williams, dar Simona a avansat si din punct de vedere al jocului sau si al miscarilor executate, dar, cum era de asteptat, a avansat si din punct de vedere financiar.

Acum, dupa ce acest turneu s-a finalizat, Simona a luat si ea o cupa, mai micuta ce-i drept, insa recunoscuta si inmanata de juriul de la Singapore, printre care au fost si fosti tenismeni si tenismene internationale, romanca a hotarat sa ia o pauza, o vacanta, dupa aceasta sapatmana nebuna si de succes.

De asemenea, aceasta a incheiat si colaborarea cu antrenorul ei, belgianul Wim Fissette, care a pregatit-o pe Simona in ultimul timp. Se spune ca, odata cu revenirea ei pe scena tenisului, dupa vacanta luata, Simona nu ar mai relua colaborarea cu el, insa acest lucru nu ar trebui facut pentru ca belgianul a ajutat-o foarte mult in legatura cu ceea ce a trebuit sa faca pentru a-si imbunatati jocul si miscarile.

Acest parteneriat dintre Simona si Wim ar trebui sa continue pentru ca antrenorul a imbunatatit considerabil cea mai slaba lovitura data de Simona si stie unde mai trebuie lucrat pentru ca lucrurile sa o ia pe fagasul normal.

De asemenea, un alt motiv pentru care Simona ar trebui sa il tina pe Fissette alaturi ar fi faptul ca langa el, tenismena noastra a avut parte decele mai bune rezultate din intreaga ei cariera si s-a calificat in cadrul turneelor mari de tenis.

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *