Fotbal intern

Viktoria Plzen a fcut instrucie cu CFR Cluj

CFR Cluj – Viktoria Plzen 1-3

CFR Cluj a înregistrat o nouă înfrângere în campania de amicale din Austria, după eșecul cu Sparta Praga fiind învinsă azi de Viktoria Plzen cu 3-1. Golurile cehilor au fost toate marcate în prima repriză, clujenii marcând golul de onoare în ultimele minute prin Ronny.

Deși a trimis în teren cea mai bună echipă, Ioan Andone a fost nevoit să-și vadă elevii chinuindu-se în prima repriză cu Viktoria Plzen. Cehii au dominat cu autoritate întâlnirea, iar la pauză conduceau cu un incredibil 3-0.
Viktoria a avut în teren mai mulți jucători care au evoluat petnru Cehia la campionatul european, iar pregătirea și forma fizică a acestora s-a simțit din plin. Cehii au făcut ce-au vrut la mijlocul terenului, au sucit apărarea ardelenilor pe toate părțile și în minutul 3 conduceau deja cu 1-0 prin golul marcat de Limbersky.
Gabi Mureșan a avut șansa de a restabili egalitatea în minutul 17, la una din puținele faze ofensive ale clujenilor, dar șutul de la 25 de metri trimis de mijlocașul din Gruia a întâlnit bara. În același minut 17, defensiva ardelenilor a fost din nou surprinsă decisiv și Viktoria s-a desprins

la 2-0 pe tabelă prin reușita lui Duris.
În timp ce la poarta lui Felgueiras cehii au produs mai mereu deranj, la cealalt online pokies no downloadă poartă a fost mai mult liniște, doar din când în când reușind clujenii să ajungă cu mingea în careul advers. Și chiar când dădeau impresia ca pot reveni în joc alergând după egalare, ardelenii au fost iar surprinși. Cei din Plzen au profitat de lentoarea apărării alb-vișiniilor la o fază de contraatac și Vladimir Darida a dus scorul la 3-0, într-o fază în care mai întâi Duris a șutat în bară.
Repriza a doua a început sub semnul echilibrului. Cehii au lăsat-o mai moale și au permis ardelenilor să fie mai prezenți în joc, însă ocaziile de gol au fost o raritate. În garnitura feroviarilor a intrat la pauză pe lângă Vasile Maftei în locul lui Piccolo și Adam Vass, jucătorul adus în această vară de la Brescia.
Chiar dacă au avut mai mult inițiativa, au atacat mai mult și au încercat în permanență să pună presiune asupra careului advers, elevii lui Ioan Andone au reușit în rare ocazii să creeze emoții la poarta lui Bolek, care nu a putu fi învins nici cu șuturi de la distanță și nici cu devieri subtile din careu.

Articole din: cfr cluj, amical cfr cluj, meci cfr cluj, amical, viktoria plzen,
Niciun comentariu. Fii primul care sa comenteze!

See more here: Viktoria Plzen a făcut instrucție cu CFR Cluj

cheapest florida car insurance

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.