Fotbal, Fotbal extern

Yaya Toure vrea in Champions League

Yaya Toure admite ca ar profita de sansa de a castiga Champions League, in timp ce echipa sa, Manchester City se pregateste de vizita la Barcelona, castigatori de 4 ori ai cupei Champions League.

Mijlocasul a ajutat La Liga in frica de Champions League, La Liga si Copa Del Rey in istoricile campanii din 2008 si 2009 inainte sa faca 24 de milioane de euro s-a mutat la Etihad in Iulie 2010.

Dar acum Toure, ce a inscris de 15 ori in acest sezon, este determinat sa-l scoata afara din turneu pe Gerardo Martino si sa mearga sa castige competitia de la Lisabona in Mai.

Acesta afirma ca in Anglia, obiectivul principal este sa castigi Premier League, dar daca ar fi avut sansa de a castiga Champions League in loc de Premier League, ar face-o cu placere, iar daca ar reusi sa bata Barcelona, ar avea altfel de incredere in echipa, in decursul competiei de dupa confruntarea cu Barcelona.

Toure admite ca ar fi vrut sa fie in Champions League, jucatorii stiu cum sa se ridice la momentul potrivit, atunci cand oamenii asteapta asta de la ei, ei se vor concentra foarte tare la asta, se vor antrena si vor face tot posibilul sa fie in lumina cea buna. Ei stiu ca meciul este ca si jucat cu doua meciuri inainte, avand foarte multa experienta, jucand acolo, Toure stie totul despre mentalitatea jucatorilor cu care se va infrunta cat de curand.

Intotdeauna se asteapta ca Barcelona sa ajunga in semi-finale, sa iasa din competitie inainte de semi-finale, sau finala ar fi surpinzator pentru microbisti.

Vaya Toure nu a vrut sa joace cu Barcelona in ultimele 16 turnee Champions League, ar fi preferat sa joace cu altcineva inainte, echipa cu care se confrunta fiind una foarte buna, foarte unita si bine antrenata, dar daca asa s-au dovedit a fi lucrurile, el o sa dea tot ce e mai bun.

 

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *