masina germana, un mit sau realitate?

De ce majoritatea lumii își dorește un Audi, un BMW, un Mercedes sau un Porsche? Revista americană Fortune a găsit zece răspunsuri la această întrebare.

1. Primul și cel mai important motiv este că germanii s-au apucat de construcția automobilelor cu mult timp înaintea altor țări. Karl Benz, în 1879, a patentat motorul cu combustie internă, iar în anul 1886 a obținut patentul pentru primul automobil din lume.
2. Germanii au o mare istorie a curselor auto în spate, au locuri în care mașinile sunt împinse la limite pentru creșterea reputației. Cap de listă este circuitul de la Nürburgring.
3. Nemții au peste 10.000 de kilometri de șosea unde nu există limită de viteză. Oricine poate vedea acolo cât duce mașina sa. Autobahnul german este la fel de unic precum vehiculelele produse în această țară.
Mai jos găsiți încă șapte motive care pot explica supremația mașinilor germane, dacă aveți și altele sau nu sunteți de acord cu cele de aici, puteți comenta mai jos.
4. Brandurile germane se disting prin „simplitate, implicare, autenticitate și relevanță”. De exemplu, BMW se chinuie mereu să scoată mașini care să aibă o distribuție de 50-50 a greutății.
5. Tehnologia. Fortune scrie că „inginerii ocupă un piedestal înalt într-o țară care prețuiește tehnologia și abilitatea de a construi”. Atunci când inginerii sunt lăsați să își facă meseria, pot construi mașini impresionante.
6. Fortune citează publicația The Economist care spunea că „este penis enlargement product foarte simplu, de fapt. Germanii fac lucruri pe care oamenii din alte țări doresc să le cumpere”.
7. Aroganță cu un scop. Reclamele Mercedes spun: „Cel mai bun sau nimic”. Ce de la BMW anunță „mașina supremă”.
8. Prețul este și el important. Legat de punctul 7, Fortune scrie că „uneori, în sens opus funcției sale, prețul mai mare este chiar miza achiziției”. Cu alte cuvinte, câteva mii sau zeci de mii de euro în plus pentru o mașină premium germană doar pentru a avea pe ea logoul Porsche, de exemplu, ia creierii cumpărătorului.
9. Exclusiv și super-exclusiv. Oricine din clasa peste medie care își permite să plătească pe o Seria 5 peste 50.000 de euro are în cont suficient cât să își permită un M5. Nu e ca la noi în România unde cei care stau la apartamente de bloc se înghesuie pe trotuar cu Q7-uri la care se uită cât consumă.
10. Oricare alții sunt pe locul al doilea. Al zecelea motiv în favoarea dominanței mașinilor germane este o altă exprimare a punctului 7. Fortune scrie că Audi, BMW, Mercedes și Porsche sunt considerate mărci de top pentru că ele spun că așa sunt. Și, în ciuda eforturilor altor mărci cum ar fi Lexus sau Cadillac, tot ele rămân crema.

Articole din: masini germane, audi, bmw, mercedes, porsche,
Niciun comentariu. Fii primul care sa comenteze!

Read more: Zece motive pentru care mașinile germane sunt cele mai bune

Kollagen Intensiv

De admin

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *